Πώς λειτουργεί το inspiringcareer.gr;

Η ιστοσελίδα μας είναι φτιαγμένη έτσι ώστε, με γρήγορες και εύκολες κινήσεις, να έχεις πρόσβαση σε όλες τις αγγελίες εργασίας που υπάρχουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για μία σωστή πλοήγηση, προτείνουμε να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

Εγγραφή

Χρειάζεσαι μόνο 2 λεπτά για να ολοκληρώσεις την εγγραφή, δίνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία. Έτσι, το σύστημα αναζήτησης αγγελιών θα σε αναγνωρίζει κάθε φορά που θα μπαίνεις στο inspiringcareer.gr και θα σε οδηγεί στο προφίλ σου.

Δημιουργία βιογραφικού

Αφού ενεργοποιήσεις το λογαριασμό σου ακολουθώντας τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή, κάνε κλικ στο κουμπί που λέει Βιογραφικό και συμπλήρωσε τα πεδία με τις αντίστοιχες πληροφορίες.

Αποστολή βιογραφικού

Μόλις συμπληρώσεις το Βιογραφικό σου, μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις τις αγγελίες που σε ενδιαφέρουν. Όταν εντοπίσεις αυτές που σου ταιριάζουν περισσότερο, μπορείς να στείλεις άμεσα το Βιογραφικό σου πατώντας το κουμπί Με ενδιαφέρει.

Εάν θέλεις να θυμάσαι σε ποιές αγγελίες έστειλες το βιογραφικό σου, απλά πάτησε στις υποβεβλημένες αγγελίες. Έτσι, οργανώνεις σωστά όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς όταν σε καλέσουν για συνέντευξη. Απλά κάνεις log in στο λογαριασμό σου κι ελέγχεις τις λεπτομέρειες που έχει αναρτήσει η εταιρεία που σε κάλεσε.

Τέλος, η εταιρεία από μόνη της, μέσω του inspiringcareer.gr, θα σε ενημερώνει σχετικά με το στάδιο εξέλιξης του βιογραφικού σου. Έτσι, θα ξέρεις πάντα την κατάσταση του βιογραφικού σου, αποφεύγοντας το άγχος που προκαλεί η άγνοια σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Η ομάδα του inspiringcareer.gr σου εύχεται καλή επιτυχία!