Πώς μπορούμε να εγγραφούμε ;

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα της inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και κάντε κλικ στο «Εγγραφή». Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα στοιχεία, που είναι απαραίτητα προκειμένου να δημιουργήσετε το προσωπικό σας προφίλ και το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην επόμενη σελίδα. Τα πεδία που έχουν κόκκινο αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.
ΒΗΜΑ 2: Μόλις ολοκληρώσετε το ΒΗΜΑ 1, η αίτησή σας έχει καταχωρηθεί. Για να μπορέσετε να εισάγετε τις προσφορές σας, διαλέξτε όποιο πακέτο υπηρεσιών ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της εταιρείας σας και συμπληρώστε τα στοιχεία πληρωμής. Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει την αξιοπιστία μας απέναντι στους υποψήφιους.

Ποιο πακέτο υπηρεσιών ταιριάζει στην εταιρεία μου ;

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το κατάλληλο πακέτο υπηρεσιών, μπορείτε να κάνετε κλικ στις υπηρεσίες μας. Αν επιθυμείτε να συζητήσετε μαζί μαςπριν αποφασίσετε, στείλτε μας ένα μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα έρθουμε σε τηλεφωνική επαφή μαζί σας μέσα σε 24 ώρες.

Μπορώ να δοκιμάσω κάποιο πακέτο υπηρεσιών δωρεάν ;

Όταν η εταιρεία καταχωρηθεί επίσημα στο inspiringcareer.gr και τα δεδομένα της έχουν επικυρωθεί από την ομάδα μας, αυτόματα σας προσφέρεται δωρεάν το πακέτο υπηρεσιών που επιλέξατε για τις 2 πρώτες αγγελίες που θα δημοσιεύσετε. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα λάβετε ένα e-mail που θα εξηγεί αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των προσφορών και το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές.

Πώς μπορούμε να ελέγξουμε τα βιογραφικά που λάβαμε;

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα του inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που σας δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, προκειμένου να μπείτε στο λογαριασμό σας.
ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε τις ενεργές ή τις αρχειοθετημένες αγγελίες σας. Αριστερά στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον αριθμό των βιογραφικών που βρίσκονται σε στάδιο «Προς Ανάγνωση», «Σε Εξέλιξη», «Έχουν Επιλεχθεί» και «Έχουν Απορριφθεί»
ΒΗΜΑ 3: Κάντε κλικ στον αριθμό για να δείτε τη λίστα των βιογραφικών που βρίσκονται στο στάδιο της επιλογής σας και στη συνέχεια στο συγκεκριμένο βιογραφικό που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι σημαντικό να γίνεται η ταξινόμηση των βιογραφικών στον κατάλληλο φάκελο: «Προς Ανάγνωση», «Σε Εξέλιξη», «Έχουν Επιλεχθεί» και «Έχουν Απορριφθεί», κατά τη διάρκεια της επιλογής υποψηφίων. Διαβάζοντας ένα βιογραφικό, μπορείτε ταυτόχρονα να το κατατάσσετε στην αντίστοιχη κατάσταση που θα βρείτε στο πάνω μέρος. Έτσι, οι υποψήφιοι ενημερώνονται αυτομάτως για την αλλαγή της κατάστασης της αίτησής τους, χωρίς εσείς να χρειαστεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο για να τους ενημερώσετε προσωπικά ή με e-mail. Οι υποψήφιοι που βλέπουν ότι το βιογραφικό τους είναι πάντα στο στάδιο «Προς Ανάγνωση» ή «Σε εξέλιξη» χάνουν το ενδιαφέρον τους για την προσφορά σας.

Πώς εισάγουμε μια αγγελία στο inspiringcareer.gr ;

Για Εγγεγραμμένους Χρήστες:

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα του inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που σας δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, προκειμένου να μπείτε στο λογαριασμό σας..
ΒΗΜΑ 2: Στην πάνω δεξιά πλευρά κάντε κλικ στην εντολή «Εισαγωγή Νέας Αγγελίας». Συμπληρώστε τα 3 βήματα της φόρμας που εμφανίζεται : «Περιγραφή Εργασίας», «Απαιτήσεις για τους Αιτούντες» και «Υπηρεσίες» για τη βέλτιστη προβολή της προσφοράς σας.

Για Νέους Χρήστες:

Ακολουθήστε τα βήματα της εγγραφής και στη συνέχεια τα βήματα για τους εγγεγραμμένους χρήστες

Μπορούμε να αλλάξουμε την καταχώρηση στην κατηγορία Τίτλος Θέσης ;

Εάν η αγγελία σας έχει τοποθετηθεί εντός 48 ωρών, αναλαμβάνουμε να τροποιήσουμε εμείς τον Τίτλο Θέσης, εφόσον αυτό δεν συνεπάγεται και αλλαγή στο είδος της θέσης.

Μπορούμε να επαναδημοσιεύσουμε μία προσφορά που λήγει σε 7 ή λιγότερες ημέρες για άλλες 60 ημέρες ;

Υπάρχει η δυνατότητα επαναδημοσίευσης για 60 επιπλέον ημέρες. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο δίπλα από την ημερομηνία λήξης.

Αν η προσφερόμενη θέση είναι σε πόλη διαφορετική από την πόλη στην οποία βρίσκονται τα κεντρικά της εταιρείας, ποια πόλη δηλώνω στην αγγελία ;

Η πόλη θα πρέπει να αντιστοιχεί σε αυτήν όπου υπάρχει η διαθέσιμη θέση εργασίας.

Πώς εντοπίζουμε ένα βιογραφικό που δε θυμόμαστε σε ποια αγγελία το είδαμε ;

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα του inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που σας δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, προκειμένου να μπείτε στο λογαριασμό σας
ΒΗΜΑ 2: Κάντε κλικ στην «Αναζήτηση Βιογραφικών» και εισάγετε όποια στοιχεία θυμάστε από το βιογραφικό.

Αν μία αγγελία έχει αρχειοθετηθεί πριν λήξει, οι μέρες συνεχίζουν να μετράνε ;

Οι ημέρες μετρούν από την ημέρα που δημοσιεύθηκε η αγγελία, άρα 60 ημέρες από την αρχική ανάρτηση, θα σταματήσει να ισχύει αυτόματα.

Πώς διαγράφουμε μία αγγελία μόλις καλύψουμε τη θέση ;

Για τον τερματισμό της διαδικασίας επιλογής θα πρέπει να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε την αγγελία που έχετε ανεβάσει στην ιστοσελίδα μας. Διαγράφοντας την αγγελία, χάνετε αυτομάτως και όλα τα βιογραφικά που είχατε λάβει για τη συγκεκριμένη αγγελία. Όμως, αρχειοθετώντας την αγγελία, έχετε πρόσβαση για έναν χρόνο στα βιογραφικά που λάβατε για τη συγκεκριμένη αγγελία, ενώ ταυτόχρονα η αγγελία δεν θα είναι πλέον ορατή στην ιστοσελίδα μας

Τι σημαίνει όταν το βιογραφικό βρίσκεται στην κατάσταση «Προς Ανάγνωση» ;

Το inspiringcareer.gr προσφέρει καινοτόμα εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση της διαδικασίας επιλογής του κατάλληλου υποψήφιου εργαζόμενου. Ένα βιογραφικό βρίσκεται στο στάδιο «Προς Ανάγνωση», όταν η εταιρεία έχει ήδη εντοπίσει και διαβάσει το βιογραφικό του εκάστοτε υποψήφιου εργαζόμενου. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε το βιογραφικό σε αυτή την κατάσταση για πάρα πολύ καιρό, γιατί οι υποψήφιοι το εισπράττουν ως αδιαφορία και χάνουν το ενδιαφέρον τους για αυτή τη θέση. Πάντα να κατατάσσετε το βιογραφικό στο στάδιο επεξεργασίας που βρίσκεται, τόσο για τη δική σας διευκόλυνση, όσο και του υποψήφιου εργαζόμενου.

Τι σημαίνει όταν το βιογραφικό βρίσκεται στην κατάσταση «Σε εξέλιξη» ;

Ένα βιογραφικό βρίσκεται στο στάδιο «Σε Εξέλιξη», όταν η εταιρεία εξετάζει το κατά πόσο ή όχι την ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος υποψήφιος. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε το βιογραφικό σε αυτή την κατάσταση για πάρα πολύ καιρό, γιατί οι υποψήφιοι το εισπράττουν ως αδιαφορία και χάνουν το ενδιαφέρον τους για αυτή τη θέση. Πάντα να κατατάσσετε το βιογραφικό στο στάδιο επεξεργασίας που βρίσκεται, τόσο για τη δική σας διευκόλυνση, όσο και του υποψήφιου εργαζόμενου.

Τι σημαίνει όταν το βιογραφικό βρίσκεται στην κατάσταση «Έχουν επιλεχθεί» ;

Ένα βιογραφικό βρίσκεται στο στάδιο «Έχουν επιλεχθεί», όταν η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσληψης. Πάντα να κατατάσσετε το βιογραφικό στο στάδιο επεξεργασίας που βρίσκεται, τόσο για τη δική σας διευκόλυνση, όσο και του υποψήφιου εργαζόμενου.

Τι σημαίνει όταν το βιογραφικό βρίσκεται στην κατάσταση «Έχουν απορριφθεί» ;

Ένα βιογραφικό απορρίπτεται όταν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τη θέση και συνεπώς δεν θα υπάρξει καμία επαφή από την πλευρά της εταιρείας με τον υποψήφιο εργαζόμενο. Αποφεύγετε να κατατάσσετε τους υποψηφίους σε αυτό το φάκελο και στη συνέχεια να επικοινωνείτε μαζί τους για την ίδια θέση, προκειμένου να διατηρήσετε την αξιοπιστία της εταιρείας σας.

Πώς μπορούμε να πληρώσουμε για τις υπηρεσίες ;

Οι εταιρείες που αγοράζουν προϊόντα από την ιστοσελίδα μας μπορούν να πληρώσουν με τραπεζικό έμβασμα ή πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ποιές κάρτες είναι αποδεκτές από την inspiringcareer.gr ;

Μπορείτε να πληρώσετε με Visa, Mastercard ή με Τραπεζικό έμβασμα.

Γιατί να πληρώσω με πιστωτική κάρτα ;

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, δεδομένου ότι εποπτεύεται από την τράπεζα Eurobank κι επιτρέπει την άμεση χρήση των υπηρεσιών που αγοράστηκαν. Με την αγορά των υπηρεσιών μας μέσω τραπεζικού εμβάσματος, η διαδικασία είναι εξίσου ασφαλής, αλλά πιο χρονοβόρα, δεδομένου ότι απαιτεί επικύρωση από το τμήμα διαχείρισης του inspiringcareer.gr, το οποίο λειτουργεί μόνο τις ώρες γραφείου.

Τι είναι οι Ερωτήσεις – Παγίδα ;

Οι Ερωτήσεις – Παγίδα είναι μια σειρά ερωτήσεων με προκαθορισμένες απαντήσεις, που έχουν δημιουργηθεί για τον υποψήφιο. Σε κάθε απάντηση αντιστοιχεί βαθμολογία από το 1 μέχρι το 10. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι 10 ερωτήσεις για κάθε αγγελία με 5 διαφορετικές απαντήσεις, βαθμολογημένες σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θέσει η εταιρεία σας. Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήθος προκαθορισμένων ερωτήσεων που έχουμε δημιουργήσει εμείς για τους υποψήφιους εργαζόμενους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ταξινομείτε τους υποψήφιους ανάλογα με τη βαθμολογία τους και να ξεκινάτε τη διαδικασία των συνεντεύξεων με όσους συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία. Εκτός από αυτές τις ερωτήσεις και απαντήσεις, μπορείτε να καταχωρήσετε και ανοικτές ερωτήσεις για κάθε αγγελία, βάσει των οποίων θα μπορείτε να αξιολογήσετε και άλλες πτυχές του υποψηφίου εργαζόμενου.

Έχω την επιλογή να μην εμφανίζεται το όνομα της εταιρείας ;

Εαν επιθυμείτε να μην εμφανίζεται στην αγγελία σας το όνομα της εταιρείας σας, κάντε κλικ στην επιλογή που κρύβει το όνομα της εταιρείας κατά την δημιουργία των νέων αγγελιών. Προσοχή να μην έχετε δώσει άλλα στοιχεία που «μαρτυρούν» το όνομα της εταιρείας πέρα από τον ειδικό χώρο περιγραφής της.

Έχω την επιλογή να μη λαμβάνω ειδοποιήσεις για τα ληφθέντα βιογραφικά ;

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα του inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που σας δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, προκειμένου να μπείτε στο λογαριασμό σας.
ΒΗΜΑ 2: Κάντε κλικ στην ένδειξη «Ειδοποίηση για νέα Βιογραφικά», επιλέξτε ΠΟΤΕ στο «Χρονοδιάγραμμα των Ανακοινώσεων» και, τέλος, πατήστε «Αποθήκευση Αλλαγών»

Μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης ;

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα του inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που σας δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, προκειμένου να μπείτε στο λογαριασμό σας.
ΒΗΜΑ 2: Κάντε κλικ στην ένδειξη «Γενικές Ρυθμίσεις» και μετά στον «Κωδικό Πρόσβασης».
ΒΗΜΑ 3: Πληκτρολογήστε τον νέο Κωδικό Πρόσβασης και, τέλος, πατήστε «Αποθήκευση».

Έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης. Πώς μπορώ να ανακτήσω την πρόσβαση στο ιδιωτικό μενού της εταιρείας ;

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα του inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και πατήστε την ένδειξη «Ξέχασα τον Κωδικό μου».
ΒΗΜΑ 2: Εισάγετε το e-mail με το οποίο κάνατε την εγγραφή και θα λάβετε εκεί ένα μήνυμα με τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς μπορώ να αλλάξω το e-mail ;

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα του inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που σας δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, προκειμένου να μπείτε στο λογαριασμό σας.
ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε την εντολή «Γενικές Ρυθμίσεις» και κάντε κλικ στον «Κωδικό Πρόσβασης».
ΒΗΜΑ 3: Γράψτε το νέο e-mail και πατήστε «Αποθήκευση». Σύντομα θα λάβετε ένα e-mail στη νέα διεύθυνση που έχετε ορίσει.
ΒΗΜΑ 4: Ανοίξτε το e-mail, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Επιβεβαίωση e-mail» και θα δείτε μια σελίδα που επιβεβαιώνει πως αλλάξατε e-mail πρόσβασης στο inspiringcareer.gr.

Πώς μπορούμε να διαγραφούμε από το inspiringcareer.gr ;

ΒΗΜΑ 1: Επιλέξτε στην κεντρική σελίδα του inspiringcareer.gr το «Είμαι εταιρεία» και πληκτρολογήστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που σας δόθηκαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, προκειμένου να μπείτε στο λογαριασμό σας.
ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε την εντολή «Δεδομένα Χρήστη» και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή «Διαγραφή».
ΒΗΜΑ 3: Συμπληρώστε τη φόρμα με τους λόγους της διαγραφής και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αυτόματα.