Πώς λειτουργεί το inspiringcareer.gr;

Η ιστοσελίδα μας είναι φτιαγμένη έτσι ώστε, εύκολα και γρήγορα, να έχετε πρόσβαση σε βιογραφικά από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Διαλέξτε

Το Inspiringcareer.gr σας προσφέρει διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, διαβάζοντας προσεκτικά τις υπηρεσίες μας. Αν το προτιμάτε, στείλτε μας ένα e-mail με τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε.

Εγγραφείτε

Αφού διαλέξετε ποια υπηρεσία σας ταιριάζει, χρειάζεστε μόνο 2 λεπτά για να ολοκληρώσετε την εγγραφή, κατα τη διάρκεια της οποίας σας ζητούνται μόνο τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε το σύστημα να σας αναγνωρίζει και να δημιουργήσει το εταιρικό προφίλ σας.

Αναρτήστε την αγγελία εργασίας

Χρησιμοποιήστε την φόρμα που έχει ετοιμάσει η inspiringcareer.gr για εσάς, έτσι ώστε με εύκολα βήματα να δημοσιοποιήσετε την αγγελία εργασίας.

Παρακολουθήστε την κίνηση της αγγελίας σας

Αφού αναρτήσετε την αγγελία για τη θέση εργασίας, μπορείτε να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας και να παρακολουθείτε πόσοι υποψήφιοι εργαζόμενοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον, να τους επιλέξετε και να τους καταχωρήσετε για ευκολότερη επεξεργασία. Αν η αγγελία σας λάβει πολλές υποψηφιότητες, εμείς θα εντοπίσουμε και θα σας στείλουμε τα καταλληλότερα βιογραφικά.

Δημιουργήστε αρχείο με τις θέσεις εργασίας που καλύφθηκαν

Οι αγγελίες των οποίων οι θέσεις έχουν ολοκληρωθεί επιτυχημένα μπορούν να αποθηκευτούν σε ξεχωριστό χώρο στον οποίο έχετε άμεση πρόσβαση. Έτσι, σε περίπτωση που χρειαστείτε ξανά το ίδιο προφίλ, με ένα κλικ ξαναδημοσιεύετε την αγγελία και ξεκινάτε την αναζήτηση όπως πριν.

Αναζητήστε τον κατάλληλο υποψήφιο εύκολα και γρήγορα

Η inspiringcareer.gr σας βοηθάει να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο υποψήφιο, προτείνοντάς σας, με σειρά προτεραιότητας και πάντα με βάση τα κριτήρια που εσείς έχετε θέσει, τους ιδανικότερους υποψηφίους. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε βιογραφικά σε όλη την βάση δεδομένων, προκειμένου να βρείτε υποψηφίους που, αν και δεν έχουν εγγραφεί σε κάποια από τις αγγελίες σας, ενδιαφέρονται να ακούσουν την προσφορά σας.

Καλώς ήρθατε κι ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Η ομάδα του inspiringcareer.gr!